v. 12 fortsatt mello-tema

Hej alla vårdnadshavare!


Vi fortsätter med vårt tema Melodifestivalen! 

Vi har gjort Glittergubbar av flaskor, fina hattar och mikrofoner. Alla barn har själva dekorerat flaskorna och valt vilka färger de har velat ha i glittret, detsamma gäller med hattarna. Eleverna har kommit på egna mönster och valt egna färger till hattarna, de har klippt och klistrat. De har använt paljetter, fjädrar och glitter. Pedagogerna har verkligen låtit barnens fantasi flöda. Pedagogerna har såklart väglett barnen på vägen och hjälpt till med idéer och annat.


Till mikrofonerna har barnen alla gjort likadant. De har målat toarullar svarta och fått klä in en boll med aluminiumfolie. Vi har pratat om olika material som använts så som papper, trä, aluminium och vad de olika materialen heter. Det har varit ytterst roligt och lärorikt, både för de vuxna och för eleverna. 

I bakgrunden har det spelats lugn musik för att skapa en avslappnande känsla och vi har jobbat i små grupper på max åtta barn för att skapa en intimitet och för att eleverna ska ha mer tid med pedagogen. De andra barnen som inte skapade och pärlade under veckan satt och ritade, tittade på film, hade fri lek och även olika danslekar (dansstopp, hela havet stormar, dans) och musikkunskap (låtar från Melodifestivalen användes såklart) i dem andra rummen. 

Eleverna har även pärlat stjärnor med olika mönster, då de hade fria tyglar att göra precis hur de ville.


Bilder finns nedan.









Mvh, Fritids Galaxen






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

v.18 OBS! Viktiga datum!

v. 17 Utelek